Oj fanns bloggen kvar

Förra gången jag försökte logga in så stod det att bloggen inte fanns kvar så jag tänkte väl att det berodde väl på att inläggen inte hade haglat tätt precis men idag när jag skulle kolla av någon anledning så fanns den där! Då får jag väl försöka att uppdatera lite då.
Som jag skrev i mitt förra inlägg så även om bloggandet inte har varit jätte aktivt så har löpandet varit det.
Just nu springer jag mycket med vår underbara dotter som helt plötsligt vill springa. Vi värmer upp ett par kilometer , 3-5km, och sen så kör jag vidare med ett par till. Ett jätte härlit sätt att umgås och springa på. Kanske det inte gynnar varken fart eller distans ultimat men det r underbart.
Idag stod det fart på schemat. Målet var 4km snabbt, jag fick ihop 3,65 km i 10.9km/h. Jag är ganska nöjd med det. Det finns ingen riktigt bra slinga här för 4 km.
I morgon är det distans som gäller. Jag sneglar lite på samma schema som inför Göteborgsvarvet (jag ska ju springa Stockholm Halvmara i sept) och då står det 10 km i lugnt tempo typ 67 minuter.
Ang Göteborgsvarvet så slutade det på en tid på 2.19. Jag är ganska nöjd med det. Glad och stolt över att jag faktiskt klarar att springa 2,1 mil. Det är ju faktiskt ganska långt ;-)
Jag älskar fortfarande att springa :-)

RSS 2.0